Få det meste ud af din stue

Trænger din stue til en kærlig hånd? Eller er du lige flyttet ind et sted, hvor stuen skal totalrenoveres? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvad du kan gøre for at tage din stue til det næste niveau.

Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for en række muligheder – både mindre og større – som kan inspirere dig og få dine kreative tanker i gang. En gang i mellem skal der ikke mere til end et ny sofabord. Der findes blandt andet en masse sofaborde dansk design, som kan være medvirkende til at sætte et æstetisk præg på din stue derhjemme – uden det behøves at koste det hvide ud af øjnene.

Et mindre budget

Hvis du ikke har planer om at bruge mange tusindekroner, er det heldigt, at der findes masser af forskellige muligheder. Det kunne blandt andet være, som tidligere nævnt, sofaborde i dansk design, som i høj grad kan være medvirkende til at skabe noget nyt i rummet.

Andre gange kan en spand maling gøre underværker. I løbet af de seneste par år er det blevet mere og mere populært at male en enkelt væg i stuen. I den forbindelse kan du finde en farve, der passer med resten af indretningen og på den måde skabe en unik og hyggelig stue. Det er selvfølgelig helt op til dig at vurdere, hvilken farve der passer bedst til din indretning.

Et større budget

Hvis stuen har brug for en totalrenovering, skal du helt sikkert overveje et designgulv. Gulvet er stuens fundament, hvorfor resten af rummet bliver påvirket af, hvordan gulvet ser ud. Et designgulv kan være starten på at skabe den fedeste stue. Et designgulv passer perfekt til det moderne hjem og er uden tvivl et element, som kan gøre stuen til hjemmets bankende hjerte!