Få den nordiske stil ind i dit hjem

Den nordiske stil er blevet særdeles populær i løbet af de seneste år. Mange forsøger at indrette deres hjem efter minimalisme, naturlighed og ikke mindst æstetik. Den nordiske stil bringer naturen ind i hjemmet og pynter med jordfarver på en diskret måde. Du kan også sagtens få den nordiske stil ind i dit hjem. Det kræver nemlig ikke særligt meget.

Brug naturen

En stor del af den nordiske stil er det naturlige. Det gælder både farver og materiale, men også brugen af naturen i hjemmet. Det kan være helt små ting som at have buketter i afdæmpede farver i vaser.

Det kan samtidig også de materialer, som man har i hjemmet. Hvis man skal til at renovere eller bygget hus, så kan man overveje hvorvidt man allerede i denne del af processen skal tænker over den nordiske stil. Det kan nemlig være relevant i forhold til valg af farve og materiale af gulve, køkken og badeværelser.

Man kan vælge byggematerialer i jordfarver og bruge en del træ i hjemmet, hvis man ønsker at bygge og indrette huset i denne stil.

Klassisk, elegant og dansk

Flere danske møbelhuse eller mærker har også kollektioner som kan være med til at give dig en nordisk stil i hjemmet. Visse mærker er også mere oplagte end andre. Særligt FDB møbler er oplagt i den her forbindelse.

FDB er en dansk virksomhed som siden 1940’erne har designet og produceret møbler som er lavet i træ. Deres møbler er ikke kun klassiske og elegante, men de er også funktionelle. De fungerer både til parret som har fokus på æstetikken, og familien som ønsker funktionelle og smukke møbler. Møblerne kan være ideelle til at bringe den nordiske stil ind i dit hjem.

Find dine farver

Den nordiske stil er også meget kendt for at bruge afdæmpede og særligt jordfarver i indretningen. Det er særligt hvid, creme, beige og pastel farver som bruges. Her har du også særligt mulighed for at sætte dit eget præg på stilen.

Du kan udvælge en pallette af farver, som du ønsker at bruge i indretningen. Mange forskellige farver kan nemlig give den modsatte effekt og give hjemmet et unaturligt look.

Du kan derfor udvælge en håndfuld farver, som du kan bruge i hjemmet og for at bringe mere personlighed ind i det. Når du bruger de samme farver i hele hjemmet vil der naturlig komme en sammenhæng mellem rummene og en ro over hele hjemmet.