Få en hyggelig stue

Boligmagasiner, influencers og interiørforretninger lægger ofte fotos op af perfekte boliger. Selvom de formår, at få det til at se let ud, betyder det ikke, at det er nemt at skabe den samme stemning i eget hjem. Ofte bruger man meget tid i sin stue, og det er også her, at man oftest har gæster på besøg. Derfor bør man starte med at kigge på sin stue, hvis man ønsker et hyggeligt rum i hjemmet. Her er tre råd til, hvordan du kan gøre din stue mere hyggelig.

 

Skab hygge, køb puder en masse

Hygge skabes på mange måder. Med små detaljer kan du gøre en stor forskel. Køb puder, som skaber hygge. Alt efter størrelsen på din stue kan du også overveje, om det er hele din stue, eller blot et hjørne, hvor du ønsker at skabe en hyggelige stemning. Sørg for, at der er behagelige spisebordsstole, lænestole eller en sofa, der indbyder til mange hyggelige timer. Køb puder, der passer ind i indretningen, og overvej forskellige farver og mønstre på dem, så de bliver en integreret del af din indretning.

 

Glem ikke detaljerne

Det er ikke kun møblerne, der gør en bolig mere hyggelig. En stor del af charmen ved et hyggeligt hjem kommer fra de små detaljer, der umiddelbart kan være svære at pege ud. Køb små vaser, billeder og skulpturer, eller køb puder, som kan gøre en stor forskel for stemningen i hjemmet, hvis bare du ved, hvordan og hvilke ting, du ønsker at indrette med. Køb puder i forskellige størrelser, så du både har puder til at sidde på eller med til de lange snakke i sofaen. Sørg for at farverne i hele rummet passer sammen, for det gør rummet mindre kaotisk og mere sammensat. Hvis du er glad for stearinlys, kan du også stille eller hænge forskellige lysestager rundt omkring, så stuen får et hyggeligt og stemningsfyldt skær.

 

Grønne planter skaber et godt miljø

Det gavner ethvert rum, at have grønne planter og friske blomster. De dufter, og giver lige det ekstra til rummet. Hvis du har et hjørne af stuen, kan du stille en masse planter, og lave det om til et hyggehjørne. Stil bøger, stearinlys og en behagelig stol, og køb puder, der passer ind i hjørnet. På den måde får du et ekstra rum i rummet, hvor du kan finde ro. Hvis du har en mindre stue, kan du lade planterne være en større del af den generelle indretning, og på den måde få hele rummet til at være hyggeligt.