Guide: sådan indretter du en moderne stue

Stuen er et af hjemmets vigtigste rum, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at du gør noget ud af indretningen, så du og familien kan komme til at føle sig godt tilpas i stuen. Stuen er nemlig omdrejningspunkt for en lang række af familiens daglige aktiviteter, hvor eksempelvis fredagshygge, brætspil og afslapning kan nævnes.

Men hvordan indretter du en varm og indbydende stue, der på samme tid er stilren og moderne? Det kan du læse mere om herunder.

Køb de rette møbler

Dine møbler skaber din stue, og derfor kan det betale sig at gå efter nogle lækre møbler i en god kvaltiet, når du indretter stue. Her er det vigtigt både at tænke på funktionalitet og design, men det er faktisk også vigtigt, at du ikke fylder din stue op med alt for mange møbler.

Du skal vælge nogle møbler, som du holder af at se på, og hvis du går op i god stil, kan du gå efter moderne møbler, som vil bidrage positivt til stuens udtryk og stuens funktionalitet.

I den forbindelse er det en god idé at vælge møbler, der matcher, så du får en gennemgående stil i stuen, hvilket vil have en stor effekt på stuen samlede udtryk.

Brug farver til at skabe den rette stemning

Det er moderne at skifte de hvide vægge ud i stuen og erstatte dem med stærke farver. Det kan du også overveje, for farver i stuen er ikke bare moderne – det hjælper også til at gøre stuen mere varm og indbydende.

Du kan således pryde dine vægge med en eller flere farver, du holder af, og som du føler dig godt tilpas i. Hvis du gør det, vil du straks opdage, hvor stor en forskel det kan gøre at skifte hvide vægge ud med varme farve, som automatisk vil skrue hyggen op i dit hjem.