Indret en lækker entré

Entréen er det første, som både du og dine gæster kommer ind i. Derfor bør en entré få dig og alle andre til at føle sig velkomne. Ønsker du en entré, som du føler dig godt tilpas i, kan det sagtens lade sig gøre uanset, om den er stor eller lille. Læs med videre og find gode råd til indretning af en entré.

Gulvet er vigtigt

Gulvet i en entré er vigtigt, da du kommer ind med sko på hele året rundt. Det er en fordel at vælge et gulv, der er nemt at holde samt at rengøre, så det til alle tider fremstår i sin fineste form. Du kan eventuelt vælge fliser i flot travertin, da de er nemme at rengøre. 

Mal væggene i en lys farve og sørg for en god belysning

En entré har typisk ikke nogen vinduer, så der er sparsomt med lys. Du bør derfor sørge for at male væggene i en lys farve, så rummet fremstår lyst og venligt. Det er ligeledes vigtigt, at du sørger for godt med lys. Lyset bør skabe en hyggelig stemning samtidigt med, at du skal kunne se.

Et spejl er altid en god idé

De fleste kan godt lide at se sig i spejlet, inden de går ud ad døren. Derudover vil dine gæster takke dig, hvis du har et spejl i din entré, så de lige kan tjekke, om alt er, som det skal være, når de ankommer til din bolig.