Sådan gør du din indretning hyggelig

Hvis du står og kigger på dit hus eller din lejlighed, og synes at den ser noget så tom ud, så har du måske brug for lidt indretningsråd? Her får du netop det. Tre gode indretningselementer, der kan tage den bare og måske sparsomme indretning til et nyt niveau, og for alvor sørger for, at man føler sig godt tilpas og i hyggelige rammer, når man befinder sig der.

Gulvtæpper

Det første på listen er gulvtæpper! Det er ikke alle, der altid helt er klare over det, men gulvtæpper kan gøre utrolig meget for den samlede indretning af for eksempel et værelse, eller noget så centralt som stuen. Gulvtæpper kan findes i et hav af forskellige kombinationer. Er du mest til langhårede eller mere vævede tæpper? Vil du have frynser for enderne, eller skal tæppet stoppe brat? Ovenikøbet er der parametre som størrelse, form og farve, der også findes i et bred udvalg!

Pyntegenstande

Det næste på listen spænder vidt og bredt, nemlig pyntegenstande. Nogle vil tænke det overflødigt, og hvis man er tilhænger af en meget minimalistisk indretningsstil, så er det måske også. Ønsker man derimod at skabe noget hjemlig hygge, så kan pyntegenstande virkelige være behjælpelige. Et maleri på væggen, lysestager på bordet, små pyntekasser og nipsting på reolen – alt sammen muligheder. Det bedste at gøre, hvis heller ikke du ønsker den store udgift ved pyntegenstande, er at tage på loppemarked, i genbrugsbutik eller lignende, og udse dig noget der!

Belysning

Sidst, men ikke mindst, har belysning også utrolig meget at sige, i forhold til hvordan et rum opfattes. Naturligvis er det vigtigt med funktionalitet i den sammenhæng, men et rum med kraftigt, hvidt ovenlys kan hurtigt blive lidt voldsomt at se på. Mindre lys som standerlamper, væglamper og stearinlys kan bidrage meget til en hyggeligere stemning!