Søger du gardiner med et roligt udtryk? Prøv bambusgardiner

Ønsker du at gøre noget ud af dit hjems indretning for at få det til at virke indbydende, så er du nok ikke så tilbøjelig til at vælge rullegardiner og især ikke persienner til vinduerne. Nedrullede, bøjede persienner afslører hurtigt, at her bor en meget privat person. Men der findes sådan set nogle gode rullegardiner, du kan hænge op og rulle ned, uden de giver noget aflukket udtryk udad- eller indadtil.

Bambusgardiner er værd at overveje

Det kunne fx være bambusgardiner, du kan få i forskellige farver, og som i modsætning til gængse persienner har et meget mere afslappet udtryk. I øvrigt følger der en god historie med, når du køber gardiner af bambus, siden bambus optager meget CO2, når det gror. Og bambus har ikke behov for at få kunstgødning eller blive sprøjtet med pesticider, så også her har bambus nogle grønne fordele.

En rød tråd i hjemmets indretning

Går du op i, at der er en rød tråd i hjemmets indretning, er det selvfølgelig vigtigt, dine rullegardiner af bambus ikke clasher voldsomt med lokalet i øvrigt. Har du et meget modernistisk hjem med flittig brug af blanke, kantede overflader og en farveskala, der for det meste består af sort og hvid, vil det nok være svært at integrere bambusgardiner i stuen eller soveværelset. Men hvor kan de så bruges?

Gardinerne er flotte i rum indrettet i nordisk stil

Gardinerne passer naturligt ind i rum indrettet i nordisk stil med fokus på lyse farver og det at give naturen en fremtrædende plads ved synlig brug af træ. Snedkerkøkkenet er et andet sted, hvor disse rullegardiner har en berettigelse. Vil du kunne rulle for, uden det virker som om, at du lukker af for verden omkring dig? Prøv at hænge rullegardiner af bambus op, siden de jo passer ind mange steder.