Vejen til et bæredygtigt hjem med naturlige materialer

I dag spiller bæredygtighed og dyrevelfærd en kæmpe rolle, når det kommer til produktion af tøj, møbler, mad og helt generelt forbrug af el, vand og varme. Derfor kan det være en fordel at indrette hjemmet bæredygtigt med naturlige materialer. Det kan NATURES Collection hjælpe dig med. Hos dem arbejdes der nemlig udelukkende med naturlige materialer, og der tænkes hver dag bæredygtighed ind i arbejdsgangen, når det kommer til produktion. I denne artikel kan du få mere inspiration til, hvordan du kan gøre dit hjem mere bæredygtigt med naturlige materialer ved hjælp af NATURES Collection. 

Ægte pels – brug naturens ressourcer

Mange sætter lighedstegn mellem ægte pels og dyremishandling, og derfor opsøges alternativer såsom falsk pels og plastik materialer i stedet for den ægte vare. Det er dog langt fra det bedste for dyrene eller miljøet for den sags skyld. Vidste du, at NATURES Collection får mange af deres materialer, eksempelvis al deres lammeskind, som de primært har med at gøre, fra kødindustrien? Den fantastiske pels er nemlig et biprodukt til produktionen af kød, og hvorfor lade det gå til spilde? Brug naturens ressourcer og indret med naturlig pels i hjemmet. Det er langt mere bæredygtigt end at vælge falsk pels lavet af plastik – gift for miljøet. 

Hold varmen med lammeskind

Skru ned for varmen og indret med ægte lammeskind. Dette materiale er varmeregulerende, og det betyder, at det har en naturlig opvarmende effekt, når det er koldt. Hos NATURES Collection finder du et kæmpe udvalg af alverdens lammeskind, som kan holde dig varm gennem hele vinteren.  

Hvis du er en rigtig frossenpind, må du ikke overse udvalget af varmedunke med et ægte pelsbetræk. De er et sandt hit i alle hjem.

Skandinavisk design fremfor masseproducerede møbler

Hos NATURES Collection kan du finde et udvalg af lækre møbler betrukket med ægte lammeskindspels, ligesom der er rig mulighed for at få speciallavet dine egne møbler i snedkeriet. Det er skandinavisk design, som virkelig kan sætte prikken over i’et på din indretning. Udover at det tager dig udenom masseproducerede møbler, så giver det dig mulighed for at få højkvalitetsmøbler, som ikke skal skiftes ud gang på gang, ind i hjemmet. Det er en helt genial investering, som tilmed er bæredygtig!

Uldtørrebolde er den nye form for skyllemiddel

Er du stor fan af bløde lagner og glat tøj? Så kender du måske også til skyllemiddel. Der er mange fordele ved at bruge skyllemiddel, når man vasker tøj, men der er også store ulemper forbundet med at bruge kemikalier hver gang, vaskemaskinen sættes i gang. Det er en stor kilde til forurening, og derfor kan det være en god idé at søge bæredygtige alternativer. Se for eksempel uldtørreboldene hos NATURES Collection. Disse bolde er lavet af 100% uld, og formår at glatte lagnerne ud og skåne tekstilerne, så de er dejlig bløde, når de kommer ud af tørretumbleren. Tilmed er det ved undersøgelser vist, at tørretiden mindskes, når man bruger disse tørrebolde fremfor skyllemiddel. Det kan du læse meget mere om hos NATURES Collection.

Gør noget godt for miljøet og dig selv og indret bæredygtigt med naturlige materialer ved hjælp fra NATURES Collection.