Derfor skal du have en udendørs spa

Elsker du også at komme på wellness-ophold og sidde i en udendørs spa med en drink og bare slappe af? Det gør de fleste. Men vidste du godt, at du ikke behøver betale for dyre spaophold for at nyde det varme, boblende vand? Du kan nemlig få en udendørs spa til din egen have.

Sundt for krop og sjæl

Der er ikke meget, der er mere afslappende og afstressende end et spabad, og fornøjelsen bliver bestemt ikke ringere af, at det foregår under åben himmel hjemme hos dig selv. Alle der holder af wellness og massage, vil have gavn og glæde af en udendørs spa. For mange mennesker er en udendørs spa en god investering, da man sparer dyre wellness-ophold og hjælper med at mindske stress i hverdagen.

Faktisk er der en række undersøgelser som har vist, at brugen af spa kan virke lindrende for en række sygdomme og lidelser, som fx muskelsmerter, gigt og migræne. Derudover kan spa have en positiv effekt på blodcirkulationen samt blodtrykket. Dertil kommer naturligvis den afstressende effekt, som et spabad har på langt de fleste mennesker. Den afstressende effekt kan give ny energi til dagen og sikre en god nattesøvn.

Hvilken udendørs spa skal jeg vælge?

En udendørs spa kan placeres stort set alle steder i haven. Det kan fx være på fliser eller et andet fast underlag. Det vigtigste er, at overfladen er i stand til at bære vægten af både udespa, vand og de personer, der skal benytte det. Ønsker du at få din spa gravet ned, bør du altid undersøge jordforholdene, så du ikke støder på el- eller vandledninger. En nedgravet spa er ofte den flotteste og mest æstetiske løsning, men den er svære at rengøre end en fritstående spa.

Det er vigtigt at sikre, at det sted hvor spaen skal stå, er drænet, så der ikke kan komme vand op over spaen.