Festartikler som festaktiviteter

Har du planlagt en super hyggelig fest, købt en masse pynt, men er nu blevet i tvivl om, hvad der skal ske til festen? Så kan du bruge en del festartikler til diverse festaktiviteter.

De fleste har et eller andet form for konkurrencegen, så det kan være en god ide at lave nogle forskellige konkurrencer til din fest – og disse kan selvfølgelig laves med festartikler.

Balloner er for eksempel et rigtig godt eksempel på en festartikel, som nemt kan bruges til aktiviteter også. Der er rigtige mange danse og/eller lege, som indeholder balloner, så der er en hel del at vælge imellem, hvis du mangler aktiviteter til din fest. Der er den klassiske ballondans, hvor man skal trampe på modstandernes balloner. Samarbejdsballonleg er også en god mulighed. Her er man igen to og to med en ballon. Deltagerne skal dreje rundt om sig selv på samme tid uden at tabe ballonen, som starter imellem deltagerens maver. Man kan også lave en quizleg med balloner. Her inddeles deltagerne op i hold, mens der er en quizmaster, som stiller spørgsmål og holder styr på point. Hvert hold får lige mange balloner, som skal pustes op. Det ene hold starter med at få så mange spørgsmål, som de kan nå at svare på, imens det andet hold puster en ballon op, indtil den springer. Man får selvfølgelig point for hvert rigtigt svar – det hold med flest point, når alle ballonerne er brugt, vinder. Der er rigtig mange muligheder for forskellige festaktiviteter med balloner.

Plastik- eller papkrus kan også bruges til flere festaktiviteter. I kan for eksempel spille flip cup. Her deles I op i to hold, med en række pap- eller plastikkrus langs bordet foran jer. Krusene skal vende med toppen nedad, hvor det så gælder om at flippe koppen, så den lander på den modsatte side. I kan selv vælge, om folk kun skal flippe med en kop, hvorefter den næste flipper en kop og så videre – eller om én person skal flippe hele rækken, inden den næste person gør det samme. Det er helt op til jer og hvor lang tid, I vil bruge på spillet. Den der er først færdig vinder.

Der er derved rig mulighed for at bruge forskellige festartikler til festaktiviteter. Her er nævnt nogle stykker, men du kan finde mange flere på nettet, hvis du søger efter det.