Praktiske borde til arrangementer

Holder du tit en større fest, eller ved du, at der snart er konfirmationer om hjørnet? Uanset hvad anledningen er, så er det rart at have tingene stående til, at I behøver at skulle ud at leje møbler og service. Nogle gange kan det godt betale sig at leje borde, hvis I får mange gæster i et telt. Det er de færreste, der har klapborde stående til 40 mennesker, men det kan alligevel være rart med et enkelt klapbord eller to.

Klapsammen borde er praktiske, hvis I for eksempel har inviteret familien på frokost. Selvom I kan sætte en plade i forlængelse af spise- eller havebordet, er det ikke sikkert, der er plads til alle, medmindre man virkelig sidder tæt, og så er det i mange tilfælde mere rart at have et ekstra bord, man kan sætte for enden. Et klapbord behøver ikke være det flotteste i hele verden, for tit kommer der en dug over, men det må alligevel gerne se nogenlunde ordentligt ud.

Forskellige størrelser

Når man hører ordet klapsammenbord er der mange, der automatisk tænker på et bord i grålig plast med vakkelvorne ben. Det kan være et bord, der har været udlejet mange gange og slået op og ned konsekvent, og måske endda på uhensigtsmæssige måder, eller et bord, der måske mest er blevet brugt til diverse drukspil. Men bordene kommer i alle typer og former, og nogle er endda bare på størrelse med små caféborde. Den slags borde er praktiske i en sammenklappelig udgave, for så fylder det ikke meget, når det sættes til side i skuret om vinteren.

Det kan også være en god idé at investere i diverse duge til klapsammenbordet, så du kan skabe en hyggelig stemning, når det er fremme til festen. Det er en god idé med en dug, der passer til de andre duge, hvis I har spisebordet fremme samtidig.