Alternative former for lys til boligen

Contemporary Style Well Lit Bathroom With Sinks, Cabinets, And Lighted Vanity Mirror

Belysning er noget, som har stor indflydelse på din bolig. Det kan være med til at give indretningen lidt ekstra. Det kan dog også være med til, at man næsten får hovedpine, hvis det er alt for lyst og skarpt. Belysning i boligen er derfor noget, der kan være lidt svært – hvis du leder efter alternativer former for lys til hjemmet, kan du læse videre her.

Spejle med lys

Det kan være svært at finde det helt rigtige lys til badeværelset, for at det passer perfekt ind. Det er derfor en god ide at finde noget lys, som faktisk er en del af badeværelset – det kunne for eksempel være et spejl med lys i, som hang over vasken. Dette vil være en super god løsning til dig, som bruger meget tid foran spejlet, og som har brug for lidt ekstra lys.

LED spejle er en god mulighed for dette – se produkter her. Udover at disse spejle giver dig en god mulighed for at have en masse lys, når du skal gøre dig klar, er det også virkelig flot, når der er lys i spejlet. Det vil uden tvivl være en god og alternativ form for belysning til dit badeværelse.

Stjerneprojektor, lyskæder og mere

Der er mange muligheder for alternativ belysning, som du kan gøre brug af i din indretning. Det kan for eksempel være super flot med en projektor, som ligner en stjernehimmel. Denne kaster lys op i loftet af din bolig i forskellige farver, og det vil helt sikkert være noget børnene også vil synes om.

Derudover kan du selvfølgelig også gøre brug af lyskæder rundt omkring. Det vil helt sikkert give en super god stemning i huset med flotte lyskæder. Disse er også en alternativ form for belysning, hvis du er blevet træt af spots og lamper.