Skab nyt liv i dit køkken med den helt rigtige belysning

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at dit køkken er optimalt belyst. Køkkenet er et rum, vi færdes i til dagligt, når der skal laves mad. Udover at optimal belysning sikrer dig, at du kan se ordentligt, så er det også med til at pifte rummet op. Kunne du tænke dig at vide mere om valg af belysning i dit køkken? Så kan du med fordel læse med videre.

Har du lavt til loftet? Led paneler er løsningen

Bor du i et hus af ældre dato, så er det ikke utilregneligt, hvis du har en følelse af, at der er meget lavt til loftet. Det er nemlig primært i nyere huse, at man er begyndt at prioritere rummelighed og højt til loftet.

En af ulemperne ved at have lavt til loftet i køkkenet, det er, at det kan være besværligt at opsætte loftslamper, fordi de fylder en hel del og tager fokus fra interiøret i rummet. I stedet for loftslamper kan du opsætte led paneler langs loftet. De fylder næsten ingenting, og de sikrer dig samtidig et jævnt fordelt lys i dit køkken.

Fordelene ved LED-lys i køkkenet er mange

Hvis du endnu ikke har skiftet de gamle gløde- eller halogenpærer ud med LED-pærer, så er det ved at være på tide. For eksempel kan du forvente et lavere strømforbrug med denne belysningstype. Du skal heller ikke udskifte LED-pærer lige så ofte som eksempelvis glødepærer, da de holder i rigtig lang tid.

Hvad bruger du dit køkken til?

Det er en god idé at gøre dig nogle tanker omkring, hvad du bruger dit køkken til. Det har nemlig stor betydning for dit valg af belysning. For eksempel kan væghængte lamper eller spotlys være smarte, hvis du har brug for skarpt lys et særligt sted.