Få fat i en god boligadvokat

Hvis du går og overvejer at købe et nyt hus, så skal du måske lige undersøge, om du ikke skal have fat i en boligadvokat. Det er nemlig ofte en rigtig god ide at have en god og erfaren boligadvokat. På den måde kan man føle sig tryg igennem hele processen af et boligkøb. Man kan vide sig helt sikker på, at der er styr det juridiske og at der generelt er tjek på alle ting. Man skal derfor ikke være bekymret for at blive snydt af sælger, mægleren eller måske banken. Man kan slappe lidt mere af og vide, at der en nogen som tjekker tingene igennem for en.

En god og erfaren boligadvokat

Kontakt Hviidadvokater her for at du kan vide sig sikker og følge dig tryg i din næste bolighandel. Her er man nemlig sikker på, at man har fundet sig en god og erfaren boligadvokat, der har haft med rigtig mange handler at gøre. Der er styr på tingene, og man ved, at man får det bedste for sine penge. Her får du din egen rådgiver, som vil tage stilling til dine behov og dine interesser. Det er nemlig altid godt at ”have en på sin egen side”, når det gælder et boligkøb.

Gennemfør et trygt køb med en boligadvokat

Med den nye ejendomsmæglerlov, så gælder det nu, at en professionelrådgiver kun må rådgive den ene part i en bolighandel. Derfor er det vigtigt, at man som køber sørger for også at få en god rådgivning, som kan bidrage til at man kan gennemføre en handel med tryghed og ro i maven. Ejendomsmægleren kan nemlig heller ikke gøres ansvarlig, hvis du som køber skulle modtage oplysninger der er fejl i, i en handel. Med en boligadvokat, så får en god rådgivning og et sæt øjne, som kan kigge på det juridiske aspekt af en bolighandel.

Husk ejendomsmæglerens interesse i eventuelt salg

Man skal nemlig huske at ejendomsmægleren er sælgerens ”mand”. Det betyder, at en ejendomsmægler handler i sælgerens interesse. Der bliver altså ikke taget højde for dine behov som køber i samme grad, som der gøres for sælgeren. Derfor er det en rigtig god ide, selv at sørge for professionel rådgivning igennem en boligadvokat, der handler i dine interesser. Herved sikre man sig, at man får den rette rådgivning i en rigtig vigtig handel, som en bolighandel ofte er hos mange mennesker.