Pakkeløsninger til hussalg

Det er ikke et krav, at der skal udarbejdes tilstandsrapport og elinstallationsrapport i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. MEN skal huset være nemt at sælge, vil det være big NO NO, at ejendommen handles uden at få udarbejdet rapporterne.

Vil du forsikres?

er tilstandsrapporten et krav, hvis du ønsker at tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med et boligsalg, skal du som sælger udlevere tilstandsrapporten til køber inden der bliver skrevet under på købsaftalen. En tilstandsrapport er gyldig i seks måneder.

Pakkeløsninger til hussalg

Tilstandsrapporter tilbydes ofte som en pakke med tilstandsrapport, energimærke og el rapport samlet. Normalt kan de tre rapporter koste op til 20.000 kr. samlet, men du kan spare op til 50% for alle tre rapporter hos Ingeniørcosult med en pakkeløsning på kun 8.995 kroner.

I pakken er der tilstandsrapport, energimærke og elinstallationsrapport .

AHva for en ting?

En tilstandsrapport som tidligere blev kaldt huseftersyn, er et dokument, der oplyser om en ejendoms tilstand. tilstandsrapporten skal fortælle køberen om kvaliteten og tilstanden af den bolig som de er interesseret i at købe, og derved ikke kommer ud for ubehagelige overraskelser. Tilstandsrapporten kan derfor have stor betydning for din økonomi i mange år, efter at du har solgt din bolig.

Og så hedder det ikke længere K3, K2 o.s.v nu har huset farvekoder.

Læs mere om tilstandsrapporter hos Ingeniørconsult, og lær at læse din rapport.

Sælger du dit hus UDEN tilstandsrapport, er der markedsundersøgelser som siger din ejendom er knap så nem at sælge.

Det får du som sælger med en tilstandsrapport:

Fritagelse fra dit 10 årige sælgeransvar.

Mulighed for at indhente tilbud på ejerskifteforsikring.

Mere opmærksomhed på boligmarkedet.