God nattesøvn for en god hverdag

Føler du dig træt og udmattet i løbet af en hvilken som helst dag på ugen? Der er ikke noget værre end følelsen af nærmest at skulle slæbe sig selv ud af sengen, for derefter at få spist noget morgenmad, drukket en kop kaffe og komme afsted på arbejde, uden egentlig at føle, man er rigtig vågen. Hvis den følelse fortsætter i løbet af dagen, kan det godt være tegn på, at noget ikke er, som det skal være. Hvis du desuden døjer med at være øm i kroppen, kan det være, du skal til at kigge på din seng.

Du bruger mange timer hvert eneste døgn i din seng, og derfor er det også altafgørende, at den er tilpasset lige præcis til dig. For nogle er det vigtigt, at madrassen er blød, så man kan synke ned i den, mens andre næsten sover bedre på et stenhårdt gulv end på en blød madras. Dunlopillo har massevis af lækre senge og madrasser, du kan prøve af og se om er noget for dig. Få mere information om Dunlopillo her.

En god topmadras

Hvis du har en seng med boxmadras ved du garanteret også, at det er vigtigt at have en topmadras til, for at det hele fungerer optimalt. Topmadrassen skal, akkurat ligesom med den almindelige madras, passe godt til dig. Det er stort set umuligt at bedømme en seng uden at have ligget i den, og derfor er der da også nogle forhandlere, der tilbyder, at du kan prøve sengen af.

Det kan være med til at give et billede på, om du forventer, du kan bruge de næste mange år i den seng, eller om du måske tror, det er noget, du bliver træt af. Hvis du er det mindste i tvivl, er det vigtigt at du henvender dig til fagpersonale, der kan give dig gode råd.