Har du brug for skadeservice til at hjælpe dig med at få ryddet op?

Du håber aldrig på at du får brug for skadeservice, men lige som en forsikring, så skal den gerne træde til og hjælpe dig på fode igen når skaden sker, og tro det eller ej, det sker faktisk at der er folk der har brug for skadeservice.
Det er uden tvivl noget du stort set aldrig tænker over, fordi livet rummer så meget andet og mere end det, men så er det godt at der er mange andre der bruger tid på at tænke over det, så du kan slippe for det.

Hvornår kan det være nødvendigt?

Af konkrete ting kan der være tale om sådan noget som hærværk og indbrud du skal have hjælp med, men det kan også være mere omfattende ting som oversvømmelser i forbindelse med en storm, hvis ikke stormen er nok i sig selv.

Det kan også være at rydde op efter en brand, eller hvis du måtte have problemer med skimmelangreb, der sker når man mindst venter det.

Og det er ikke kun oprydningen det handler om, det er også rapportering til forsikringsselskabet det handler om, og hvem er bedre til det, end dem der har taget sig af oprydningen, forstået på den måde, at det hele kommer med, og intet overlades til tilfældighederne.

Du kan også få miljøsanering og nedrivning med i pakken

Det er ikke kun skadeservice der kan være relevant for dig, det kan også være skaden er så omfattende, at du skal bruge nogen der kan stå for at rive de eksisterende rester af bygningerne ned, så du kan starte på en frisk.

Før du vælger en leverandør, så gå gerne deres referencer efter, og på den måde kan du sikre dig at din samarbejdspartner lever op til dine krav, celero.dk er et godt sted at starte.

Det sker af og til at eksisterende byggeri indeholder skadelige stoffer der skal omtanke til at håndtere, og som du virkelig gerne vil slippe for selv at skulle stå for, det kan være stoffer som netop skimmel, men også asbest, PCB eller bly.

Når affaldet er fjernet, skal det kunne spores, hvad er der blevet af det, for det er ikke ligegyldigt hvordan det bliver håndteret, så derfor skal du sikre dig at du har adgang til sporbarhed på de fjernede effekter, så du ved at det er blevet håndteret rigtigt og forsvarligt, og på den måde er der ikke noget at komme efter, hvis du bliver stillet til ansvar for hvad du har gjort af dit affald.