Verdenskort til den rejselystne

Er du vild med at rejse og har du en drøm om at rejse hele jorden rundt? Så kan du med et skrabe verdenskort nemt holde styr på, hvilke lande du har besøgt, og hvilke du mangler at besøge – samtidig med at du har en fed og anderledes vægdekoration til din stue, eller hvor du vil have kortet til at hænge.

Et skrabe verdenskort er essentielt til den rejselystne person, som gerne vil besøge alle lande. Ved at skrabe de lande på verdenskortet, som du allerede har besøgt, kan du nemt holde styr på, hvilke lande du endnu mangler at besøge. Når du har været ude at rejse, kan du derfor se verdenskortet udvikle sig. Jo mere du rejser, jo flere steder kan du skrabe på kortet.

Kortet viser alle lande i verden, så du kan skrabe det land af, du lige har besøgt, så du kan se, at du nærmer dig dit mål om at besøge alle lande i verden. Det bliver derfor overskueligt at se, hvilke lande du allerede har været i, og hvilket du stadig mangler at besøge – på denne måde besøger du ikke det samme land to gange, hvis du ikke har lyst. Det bliver jo lidt sjovere at besøge et nyt land, når du bagefter skal hjem og skrabe landet på kortet.

Derudover er kortet ufattelig flot, så udover, at det er en fed måde at holde styr på, hvilke lande du har besøgt, så er det også en rigtig flot vægdekoration. Ved at have verdenskortet til at hænge på væggen for eksempel i din stue, kan du vise dine venner og familie, hvor mange lande du har besøgt indtil videre. Det kan derfor også være en måde at vise frem, hvor langt du er nået med dit mål om at rejse verden rundt. Det kan også være, dine kammerater ser, at du for eksempel ikke har skrabet Australien, hvilket er et sted, som de måske også vil besøge. På den måde kan I begynde at planlægge en tur dertil. Skrabe verdenskortet kan derfor også være en undskyldning for at give inspiration til en fremtidig rejse med dine venner eller familie.

Som vægdekoration, ændrer kortet sig også med tiden, jo flere lande du besøger og skraber på kortet. Kortet bliver derfor sjovere og sjovere at se på, jo flere lande du besøger. Kortet bliver derfor aldrig kedelig at se på, når det ændrer sig mere og mere.