Alt det nødvendige til din bruser

Hvad skal du bruge for at indrette en perfekt bruser? På www.flottebade.dk, finder du alt det nødvendige, for at få optimal glæde ud af din bruseoplevelse.

Brusesæt!

Du må have et godt brusesæt! Altså armatur og hovedbruser.

Her har du mulighed for at vælge imellem store luksuriøse brusesæt, med stor hovedbruser, eller du kan vælge de mindre brusesæt, med en løs håndbruser.

I dag, er der også mange muligheder for at vælge brusere, som er indbygget i væggen, og- eller loftet. På den måde får du en elegant løsning, som er rengøringsvenlig og minimalistisk.

Liges som de forskellige modeller, efterhånden kan vælges i et utal af farver og overflader. Vi kan nævne; sort, messing, hvid, krom, børstet, kobber med mere. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser i dag.

Bruseafskærmning!

Forhæng: Det er de færreste, som har plads til en stor åben bruseniche på deres badeværelse. Så der skal etableres en form for afskærmning. Hvis nichen, er en opmuret løsning, er den klassiske løsning ofte, det klassiske badeforhæng, som kommer i et stort varieret udvalg af farver, kvaliteter og prisklasser. Et forhæng, er noget som udskiftes med jævne mellemrum, og det kan være en god og enkel måde, at bruge noget nyt ind på badeværelset. Noget du også kan finde hos FlotteBade.

Bruseglas: Efterhånden, er der flere og flere som vælger en bruseafskærmning i glas. Fordelene ved glas, er at det er nemt at rengøre, let og luftigt i sit udseende, Med en glasafskærmning, kan man forme og skabe sin helt egen unikke bruseniche. Fra de helt enkelte faste brusevægge til langt mere avancerede modeller, med paneler og døre i kombination med hinanden, og med skråskæringer og gulv til loft modeller. Også skydedøre og New York brusemodeller, er noget som er meget efterspurgt. Hos FlotteBade.dk tilbyder vi alt indenfor bruseglas, lige som du har mulighed for også at tilkøbe både opmålingen og monteringen, så du ikke selv behøver at røre en finger.

Tilbehør til bruser!

Også på tilbehørs siden, er der mange flotte produkter at vælge imellem. Det kan være ting som, hylder til shampoo, bruseskraber, håndklædekroge og meget mere. Noget du alt sammen kan finde på FlotteBade.dk.