Giv dit badeværelse en makeover

Går du og drømmer om et nyt badeværelse? Så kan du sagtens pifte dit eget op ved at give det en makeover. Læs med herunder og få vores bedste tips og tricks til et nyt badeværelse, som oser af afslapning.

Gør brug af skabe

Skal dit badeværelses piftes op, og mangler du samtidig opbevaring, så kan du investere i skabe til badeværelset. For at løse dit opbevaringsproblem, kan et flot genbrugsskab sagtens klare opgaven! Går du dog efter et mere moderne og stilren look og er villig til at investere i et funktionelt badeværelsesmøbel til opbevaring, så kan du se det store udvalg af badeværelsesinventar her!

Få nye greb og armatur til dit badeværelsesinventar

Selvom nye greb og nyt armatur virker som en lille forandring, så gør det faktisk meget for badeværelset. Ofte vælger vi de mest almindelige håndtag til vores badeværelsesmøbler. Prøv derfor at udskifte dem til nogle unikke, måske i en speciel farve, som passer til resten af badeværelset. Sørg dog for at tjekke, om de nye greb passer i de allerede eksisterende huller! At få nyt armatur er en forholdsvis billig måde at pifte dit badeværelse op, selvom forandringerne virkelig kan gøre en forskel. Du kan eksempelvis vælge guld bruser og vandhane eller en retrobruser, hvis dette passer netop til din stil.

Hæng hylder op

Vil du gerne have et badeværelse med mere personlighed, så kan du hænge en lille hylde op, hvor du kan placere alle dine favoritgenstande og måske et lille duftlys. Vælger du en træhylde skaber det også en hyggelig stemning i rummet!

Vær ikke bange for at svinge pensel

Når du skal give dit badeværelse en makeover, skal du ikke være bange for at male en væg, da dette ofte giver den største forandring! Mal eventuelt en væg i en varm og rolig farve, da dette giver en stemning, som oser af afslapning.