Gør disse ting klar til havefesten

Der er en masse ting, som man skal gøre klar, hvis man skal holde en fest i haven. Ens gæster skal nemlig føle sig godt tilpas udenfor. Hvis du således har brug for lidt hjælp til at finde ud af, hvad du skal gøre klar til havefesten, kan du læse med her.

Tænd for terrassevarmeren

Det er vigtigt, at dine gæster ikke kommer til at fryse under festen. Det kan dog ske, hvis du holder festen om aftenen, hvor kulden kan finde på at snige sig ind i selskabet. Det kan også være, hvis du holder festen under en kold måned. Her kan du således finde nogle gode varmekilder, som du kan bruge for at varme terrassen godt op.

Sæt alle møblerne ordentligt op

Du bør også have alle de rette møblerne op til havefesten. Det kan for eksempel være, at du skal have fat i nogle ekstra siddepladser, så alle dine gæster faktisk kan være der. Det kan være smart at opsætte terrassevarmeren ved disse siddepladser, så varmen ikke går til spilde.

Det kan også være, at der skal et eller flere borde ud, for at de kan bruges til festen. Det kan være et ekstra spisebord eller et smart buffetbord.

Sæt eventuelt en pavillon op

Hvis din terrasse ikke allerede har en pavillon, så kan det være, at du skal sætte en op, til når dine gæster ankommer og skal sidde på terrassen. Dette gælder især, hvis der er frygt for regn, mens festen er i gang.

Hvis du dermed sørger for at kombinere brugen af pavillonen samt terrassevarmeren, så behøver du og dine gæster ikke at rykke indenfor, hvis vejret ændrer sig.

Tag tæpper og puder frem

Det kan være meget rart at have en masse tæpper og puder til rådighed, hvis man skal bruge meget tid udendørs. Du kan således sørge for at gøre dette.