Drømmer du om at bygge dit eget sommerhus? Læs med her

Når solen skinner, blomsterne spirer og de grønne blade titter frem på bøgetræerne – ja, så er det også ofte der, at drømmene får lov til at møve sig frem i hovedet på os. Mange drømmer om at have et sommerhus. En feriebolig der i den grad sætter rammerne for familiehygge og mindeværdige stunder. Drømmer du om at bygge dit eget sommerhus? I denne artikel kan du læse tre tips til, hvad du blandt andet bør have i overvejelserne inden byggeprojektet sættes i gang.

En bred palette af gulvmuligheder

Én af de ting du bør overveje er, hvilken gulvtype der skal være i sommerhuset – og i så fald om det skal være den samme gulvtype i størstedelen af huset. Det klassiske valg er et trægulv, som klæder langt de fleste danske sommerhuse. Ønsker du et trælignende gulv, som er nemt at rengøre og let at vedligeholde, kan du fx vælge et laminat- eller vinylgulv. Denne gulvtype er især oplagt til køkkenet også. En Gulvmand til forskellige gulvtyper kan være værd at kontakte, så du sikrer dig en god vejledning til valget af gulve i sommerhuset.

Få endnu flere sovepladser med en hems

En hems er en oplagt mulighed til dig, der ønsker at kunne byde endnu flere gæster velkomne i sommerhuset. Du kan eksempelvis få lavet en indbygget bænk i stuen, hvor toppen af den kan bruges som hems. På den måde får du både sovepladser ovenpå og nedenunder, smart ikke? Tømrerfirmaet Magnus R. Møller og andre tømrervirksomheder vil kunne hjælpe dig med et tilbud på disse.

Et godt havemiljø

Gør dig tanker om, hvordan du ønsker haven skal være. Ønsker du en hævet træ-terrasse, en terrasse på fliser, legeområde til børnene, et udekøkken? Mulighederne er mange. Det vigtigste er, at du afgør hvad behovet og ønskerne er.

Held og lykke med byggeprojektet!