Sådan gør du redskabsskuret sommerklar

Sommeren nærmer sig med hastige skridt her i Danmark, og det betyder for mange have- eller kolonihaveejere, at det er tid til at gøre haven klar. Det er bare en hel del mere interessant, at tilbringe sommertimerne i en velholdt og flot have. For at kunne få en velholdt og flot have, er der dog nogle haveredskaber, som er svære at undvære. Der findes i dag en masse forskellige haveredskaber på markedet, og det kan derfor godt være svært at vurdere, hvad man rent faktisk har brug for. Kan du nikke genkendende til dette problem, kan du med fordel læse videre i de næste to afsnit.

Få anskaffet nogle ordentlige save

De fleste haveejere har brug for en sav. Det behøver bestemt ikke være den største og kraftigste motorsav, men en praktisk grensav kan være til stor gavn for de fleste haveejere. En grensav kan hjælpe dig med at trimme de forskellige træer i haven, sådan så de står smukt til sommer. Grensave varierer i pris og kvalitet, men hvis du skal bruge en grensav meget, bør du investere i en af de lidt dyrere modeller. Du kan se udvalget af praktiske grensave her. Det er dog vigtigt, at du tager udgangspunkt i din egen have, når du vælger haveudstyr. Så hvis du ikke har nogle træer i din have, så er en grensav formentlig ikke nødvendig.

Den rigtige plæneklipper

Et andet ofte uundværligt værktøj til den flotte have er plæneklipperen. Her findes der på samme måde som med grensaven en masse forskellige modeller på markedet. Du kan eksempelvis anskaffe dig en selvkørende plæneklipper, hvis du bare ikke orker at gøre det selv. Derudover findes der også modeller, som kører på benzin. De kan spare dig for en del tid, hvis du ejer et stort græsareal. Endelig er der den model, hvor du blot skubber den henad græsset ved håndkraft.