Lægning af vinylgulv – derfor er det en god idé

Vinylgulv er det flotte og praktiske valg

Hvilket gulv man vælger, har stor betydning for et rums endelige udseende, og vælger du forkert, vil rummet få et helt andet udtryk, end du oprindeligt ønskede. Udover udseende spiller gulvet også en enorm vigtig rolle i forhold til rummets funktionalitet. Især i et vådrum som badeværelset er det vigtigt, at du vælger et gulv, der kan holde til vandet, varmen og fugten, som altid vil være på et badeværelse.

At skulle vælge gulvbelægning til badeværelset kræver derfor, at du får udseende og funktionalitet til at gå op i en højere enhed – og det er her, at gulvbelægning i vinyl kommer ind i billedet.

Forskellige former for gulvbelægning i vinyl

Vinyl er et alsidigt materiale. Derfor kommer det også i mange forskellige udgaver. Vinylgulv kan f.eks. fås i et trægulvslook, et betonlook, i skaktern eller med et stengulvslook. Du kan også få vinylfliser, hvis du virkelig gerne vil skjule, at gulvet er lavet af vinyl.

På badeværelset kan du vælge lige præcis den type vinyl, som du gerne vil have. Har du et badeværelse hvor gulvunderlaget er lidt blødt – f.eks. hvis det ligger på 1 sal – kan det være en rigtig god idé at anvende vådrumsvinyl.

Vådrumsvinyl fås i lange ruller på 2 meters bredde. Det gør det nemt og praktisk at bruge, og det eliminerer samtidigt også de risici der er associeret med fuger og klinker.

Få hjælp til lægning af vinylgulv

Hvis du gerne vil have vinylgulv i dit hjem, kan det godt betale sig at få hjælp til lægning af vinylgulvet. Der er nemlig mange forskellige ting man skal overveje i forbindelse med lægningen af vinylgulv – herunder hvorvidt det skal lægges løst ovenpå gulvet, eller om det skal limes fast.

Du kan med fordel alliere dig med en professionel gulvlægger. Hos Sterno har de mange års erfaring med at lægge gulv – både det der købes hos dem og hos andre forhandlere. Har du brug for hjælp til at få lagt dit nye vinylgulv, er de helt sikkert opgaven voksen.