Sådan plejer du dine gulve på bedste vis

Spejlblank gulv

Har dine gulve ikke fået en kærlig hånd i et godt stykke tid? Så er det bare med at få det gjort ved hjælp af kvalitets gulvpleje. Du kommer til at føle, at du har fået et helt nyt gulv, hvis du behandler et gulv, der er særlig misvedligeholdt. Efterfølgende vil du aldrig mere springe gulvpleje over i dit hjem, da du vil blive meget glad for det færdige resultat.

Vælg miljøvenlige produkter inden for gulvpleje

I dag bør vi alle være med til at passe godt på miljøet. Det kan derfor kun anbefales, at du anvender miljøvenlige produkter, når dit gulv skal plejes. Miljøvenlige produkter er typisk ikke kun skånsomme over for naturen. Disse produkter er ydermere skånsomme for dig, så du slår to fluer med et smæk. 

Pleje af trægulve

Når du skal pleje et trægulv, skal du bruge en trægulvsæbe, der beskytter gulvet. Vælger du en trægulvsæbe i en god kvalitet, får du det bedste resultat. 

Trægulvsæbe er effektivt, når det kommer til vedligeholdelse af et trægulv. Denne type sæbe er fremstillet med henblik på at efterbehandle og opfriske blandt andet lud-, sæbe- og oliebehandlede trægulve samt andre træoverflader.

Pleje af gulve med lak og klinker

Det er ydermere vigtigt, at du sørger godt for dine lak- og klinkegulve ved at pleje dem af og til. Du bør bruge en sæbe, der er beregnet til at vedligeholde, efterbehandle og opfriske, lakerede trægulve og andre lakerede overflader. 

Disse overflader kan blandt andet være: Fliser, vinyl, klinker, laminat og linoleum. Dette er typisk gulve, som du har i eksempelvis køkkenet eller på badeværelset.